(ВИДЕО) Поп осветува спортска обложувалница во Албанија

(ВИДЕО) Поп осветува спортска обложувалница во Албанија
Не е новитет дека оние кои редовно се кладат, веруваат дека тикетот же им биде добитен.

Токму затоа сопствениците на спортските обложувалници низ Албанија ангажираат попови за да ги осветат кладилниците, како што можеме да видиме во видеото подолу:

Споделување со вашите пријатели: