(ВИДЕО) Како денешните деца реагираат на „Битлси“, „Квин“ и Мајкл Џексон

(ВИДЕО) Како денешните деца реагираат на „Битлси“, „Квин“ и Мајкл Џексон
Многу од денешните деца не ги слушнале ниту знаат кои е „Битлси“, „Квин“ или Мајкл Џексон. Некои од нив препознаат дел од песните на овие изведувачи, бидејќи нивните родители им ги пуштиле дома или во автомобил.

Реакциите се неверојатни, но уште поинтересно е тоа што повеќето од нив се изненадени дека толку добри песни имало во минатото.

Едно од нив се чуди на снимките од концертите дека има многу луѓе и коментира: Зошто се собираат таму да прават гужва кога може да ги слушаат на Ајпод?!

Погледнете ги реакциите:

Споделување со вашите пријатели: