(ВИДЕО)Холандскиот премиер сам си чисти

(ВИДЕО)Холандскиот премиер сам си чисти
Холандскиот премиер Марк Руте истурил кафе во Парламентот деновиве и на изненадување и воодушевување на хигиеничарките, сам го средил нередот што го направил.

Споделување со вашите пријатели: