Концерт на „Фанк шуи“ во МКЦ

Концерт на „Фанк шуи“ во МКЦ
Групата „Фанк шуи“ ќе го имаат својот прв соло концерт вечерва во МКЦ, соопшти Авалон продукција.

Изминатата година им беше доста плодна и активна со настапи на големи сцени и со големи артисти, имаа неколку нови изданија од кои излегоа хитовите „Виулица/Сомнежи?“, „Крик“, „Стаклени нозе“, „Деца“...

 

loading...

Споделување со вашите пријатели: