(ВИДЕО) Тереза Меј заигра за време на својата посета на Африка

(ВИДЕО) Тереза Меј заигра за време на својата посета на Африка
Британската премиерка, Тереза Меј за време на својата посета на Африка заигра заедно со домаќините на едно основно училиште.

Кога пристигна во училиштето, британската премиерка од страна на учениците беше пречекана и поздравена со песна и танц, па и таа заигра заедно со нив.

Споделување со вашите пријатели: