ВИДЕО: Македонската и германската химна во рок изведба

ВИДЕО: Македонската и германската химна во рок изведба
Амбасадата на Германија вчера го прослави Денот на обединувањето со прием на кој гостите ги дочека невообичаена изведба на македонската и на германската химна. Куќата на уметноста „Карев“, центарот за креативно живеење „Парк“  и Ромската рок школа приредија возбудлива музичка презентација на химните која беше дочекана со долг аплауз и со извикувања браво.

- Единство на нов начин, беше пораката од амбасадата околу идејата за овој настап.

Споделување со вашите пријатели: