Поскапуваат цигарите, за неколку години ќе чинат 300 денари

Поскапуваат цигарите, за неколку години ќе чинат 300 денари
Нова тура поскапување на цигарите во Македонија.

Од минатата недела, во продавниците поголемиот број брендови цигари се продаваат за околу 5 денари поскапо.

Согласно планот за зголемување на акцизите, за неколку години се очекува кутија цигари за чини скоро 300 денари.

Споделување со вашите пријатели: